se practica la sfarsit de mai inceput de iunie , se taie altoiul in pana cam 2 cm , se foloseste doar un ochi , se face o taietura in care se va potrivi pana la portaltoi , se introduce si se leaga
metoda de altoire laterala se utilizeaza mai mult pe crengi pentru garnisire , daca doriti sa invatati sa altoiti pomi fructiferi va trebui sa va luati o carte pe aceasta tema costa intre 10-20 lei , la vie este mai complicat si nici nu exista o documentatie mai larga , sunt putini care au postat poze sau informatii la vita de vie
sigur , eu am o altoire de genul acesta la par in subalbumul evolutie 2013 in pagina a 2 poza 4 , se executa in uscat cam in martie , la vie am vazut-o pe net si am zis sa incerc si eu si am un strugure negru foarte bun de la un vecin
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.